Napi prăjiți cu unt Miso și ouă prăjite

Napi prăjiți cu unt Miso și ouă prăjite
Dacă aveți aproximativ 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, napii prăjiți cu unt Miso și ouă prăjite ar putea fi o uimitoare fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 1,77 USD pe porție, primești o garnitură care servește 6. O porție conține 299 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți miso, usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Napi Fierți Cu Unt Miso, Cina în seara asta: sparanghel prăjit cu ouă Pocate și unt Miso, și Dieta echilibrată: piure de napi cu unt Miso.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F cu un raft setat pe raftul din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Aruncați ușor napii, cartofii și pene de ceapă cu 2 linguri de ulei și o stropire ușoară de sare și piper. Adăugați cu grijă în tigaia fierbinte și dați la cuptor să se prăjească până când legumele se rumenesc și cartofii se fierb, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
NapNap
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
În timp ce legumele se prăjesc, pregătiți untul miso. Se amestecă împreună untul, miso, usturoiul, ghimbirul și jumătate din verdeața de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
MisoMiso
5
Tăiați gros verdele și tulpinile rezervate (aproximativ bucăți de 1/2 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi VerziNapi Verzi
6
Scoateți legumele din cuptor și opriți focul. Se amestecă ușor verdeața de nap rezervată și albușurile de scallion până se ofilesc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi VerziNapi Verzi
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Adăugați untul miso în tigaie și aruncați ușor pentru a acoperi legumele. Reveniți la cuptor pentru a vă încălzi în timp ce gătiți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(Keebler)(Keebler)
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Spargeți 4 până la 6 ouă în tigaie; dacă se lipesc, este în regulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se presară ușor cu sare și piper. Gatiti pana cand albusurile incep sa se intareasca, 2-3 minute, apoi acoperiti cu un capac si continuati sa gatiti pana cand albusurile sunt intarite, dar galbenusurile sunt inca curgatoare, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
10
Pentru a servi, acoperiți legumele prăjite cu ouăle prăjite și garnisiți cu ceapa feliată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
(Keebler)(Keebler)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista