Napi la cuptor

Napi la cuptor
„Napi la cuptor” ar putea fi exact garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană lacto-ovo are 8 porții și costă 29 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 127 de calorii . Câteva persoane au preparat această rețetă, iar 28 ar spune că a fost perfectă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute . Vă este oferită de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați sare și piper măcinat, făină, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toate acestea, am decis că această rețetă merită un scor generos de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Rețete similare sunt Humus cu jalapeño copt la foc cu chipsuri de napi și sfeclă roșie , Chiftele de napi și Porumb la cuptor de toamnă .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți o caserolă cu diametrul de 20 cm.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Puneți napul într-o oală mare și acoperiți-l cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți la foc mic până se înmoaie, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți și transferați într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Pasați napii, 2 linguri de unt, sarea și piperul până obțineți o pastă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
NapNap
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Amestecați merele cu 2 linguri de zahăr brun și scorțișoară într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Întindeți jumătate din amestecul de napi în vasul pregătit; adăugați deasupra jumătate din mere. Repetați cu restul de amestec de napi și cu amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
NapNap
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
7
Amestecați manual făina, 1/4 cană de zahăr brun și 2 linguri de unt înmuiat într-un bol, până când amestecul capătă o textură uniformă, grosieră, asemănătoare unei făini; presărați peste caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se gătește complet și face bule, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista