Napi la cuptor
„Napi la cuptor” ar putea fi exact garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană lacto-ovo are 8 porții și costă 29 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 127 de calorii . Câteva persoane au preparat această rețetă, iar 28 ar spune că a fost perfectă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute . Vă este oferită de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați sare și piper măcinat, făină, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toate acestea, am decis că această rețetă merită un scor generos de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Rețete similare sunt Humus cu jalapeño copt la foc cu chipsuri de napi și sfeclă roșie , Chiftele de napi și Porumb la cuptor de toamnă .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți o caserolă cu diametrul de 20 cm.
Puneți napul într-o oală mare și acoperiți-l cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți la foc mic până se înmoaie, 15-20 de minute.
Scurgeți și transferați într-un bol.
Pasați napii, 2 linguri de unt, sarea și piperul până obțineți o pastă fină.
Amestecați merele cu 2 linguri de zahăr brun și scorțișoară într-un bol.
Întindeți jumătate din amestecul de napi în vasul pregătit; adăugați deasupra jumătate din mere. Repetați cu restul de amestec de napi și cu amestecul de mere.
Amestecați manual făina, 1/4 cană de zahăr brun și 2 linguri de unt înmuiat într-un bol, până când amestecul capătă o textură uniformă, grosieră, asemănătoare unei făini; presărați peste caserolă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se gătește complet și face bule, aproximativ 1 oră.