Napi Hakurei Glazurați
Napii Hakurei glazurați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 69 calorii. Această rețetă servește 10. 91 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare kosher, ridichi, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 18%. Încercați Napi Hakurei Murați, Napi și păstârnac glazurați, și Napi Glazurați Cu Sorg pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați napii într-o tigaie mare; adăugați apă pentru a acoperi napii la jumătate.
Adăugați unt, zahăr și un vârf mare de sare; aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand lichidul este siropos si napii sunt fragede, aproximativ 15 minute. (dacă napii sunt fragede înainte ca lichidul să se reducă, folosiți o lingură cu fante pentru a transfera napii pe o farfurie și reduceți lichidul până la sirop. Întoarceți napii în tigaie și amestecați pentru a acoperi bine.) Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți înainte de a continua.
Adăugați verdeață de nap în tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până când se ofilesc, 2-3 minute. Se condimentează cu sare.