Napi Glazurați Cu Sorg
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Napii glazurați cu sorg ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 129 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de lămâie, garnitură: crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Bacon Glazurat Cu Sorg, Coaste glazurate de sorg-muștar, și Morcovi Glazurați Cu Sorg pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați napii și tăiați-i în jumătate.
Așezați napii într-un singur strat într-o tigaie grea de 12 inci; adăugați apă pentru a ajunge la jumătatea napilor (aproximativ 1 1/2 căni).
Adăugați unt și următoarele 3 ingrediente. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare; reduceți focul la mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, 10 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând des, 8 minute sau până când napii sunt fragede și apa s-a evaporat. Gatiti, amestecand des, inca 5 minute sau pana cand napii sunt aurii. Se amestecă sorgul și 3 linguri. apă; aruncați napi pentru a acoperi.