Napa Valley Vin Planced Somon

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Somonul placat cu vin Napa Valley ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 359 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți frunze de plante medicinale, scândură de grătar arin înmuiată în părți egale de vin și apă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până șampanie ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes de șampanie cu cremă de unt italiană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 57 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Napa Valley Iced Tea, Valea Napa Mojito, și Napa Valley Turcia Sandwich.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare cu fermoar, combinați somonul, Vinaigreta de șampanie și muștarul. Strângeți aerul și sigilați sacul. Masați ușor sacul, astfel încât totul să fie bine combinat. Marinați la frigider timp de 30 de minute.
Configurați grătarul pentru gătit direct la foc mediu-mare.
Scoateți somonul din marinată și aruncați marinada.
Se așează pe scândură îmbibată cu vin, se condimentează cu sare și piper și se acoperă
Așezați somonul placat pe grătar. Acoperiți grătarul și gătiți timp de 8 până la 12 minute sau până când ați terminat.
Scoateți din grătar și serviți fierbinte.
Interior: marinați și pregătiți somonul conform indicațiilor. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Scoateți fileurile de somon din marinată și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se condimentează cu sare și piper și se acoperă cu ierburi. Prăjiți timp de 8 până la 10 minute, scoateți din cuptor și lăsați să stea tentat cu folie timp de 5 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.