Nap Cremos Cu Supă De Boia
Napul cremos cu supă de boia necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 63 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 182 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ceapă, frunze de cimbru, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Supă Cremoasă De Nap, Supă Cremoasă De Nap, și Supă Rapidă Cremoasă De Boia De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare, adâncă, până când strălucește.
Adăugați napi, apoi ceapă; se sotează, amestecând foarte puțin la început, apoi mai des, până când legumele încep să se rumenească, 7 până la 8 minute.
Reduceți căldura la minim și adăugați unt, zahăr și usturoi; continuați să gătiți până când toate legumele au o culoare bogată de caramel, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Adăugați boia, cimbru și piper cayenne; continuați să sotati până când este parfumat, cu 30 de secunde până la 1 minut mai mult.
Adăugați bulion; aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți, parțial acoperit, până când napii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Folosind un blender de imersie sau un blender tradițional, piure până la foarte neted, 30 de secunde până la 1 minut. (Dacă utilizați un blender tradițional, aerisiți-l fie îndepărtând Centrul pop-out al capacului, fie ridicând o margine a capacului. Drapați recipientul blenderului cu un prosop de bucătărie. Pentru a' curăța ' recipientul, se toarnă puțin jumătate și jumătate, se amestecă scurt, apoi se adaugă în supă.)
Reveniți la tigaie (sau o oală de supă); adăugați suficient jumătate și jumătate, astfel încât amestecul să fie asemănător cu soupl, dar suficient de gros pentru a pluti garnitura. Gustați și adăugați sare și piper, dacă este necesar.
Se încălzește, se toarnă în boluri, se ornează și se servește.