Nam Sod
Nam Sod este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 175 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de pastă de chile, ceapă verticală, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Nam Sod (salată de porc Thailandeză )pentru # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați curcanul în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se termina, amestecand sa se crape.
Scoateți curcanul din tigaie; se lasă deoparte să se răcească.
Combinați feliile de ceapă și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Lăsați să stea 10 minute. Se amestecă curcanul în amestecul de ceapă; se presară cu arahide.
Serviți amestecul de curcan în frunze de varză.