Nam Sod este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 175 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de pastă de chile, ceapă verticală, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Nam Sod (salată de porc Thailandeză )pentru # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați curcanul în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se termina, amestecand sa se crape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți curcanul din tigaie; se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Combinați feliile de ceapă și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Lăsați să stea 10 minute. Se amestecă curcanul în amestecul de ceapă; se presară cu arahide.