Nam Manglak Spritzer

Nam Manglak Spritzer
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Nam Manglak Spritzer. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 96 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă spumantă, miere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Nam Sod (salată de porc Thailandeză )pentru # SundaySupper, Florida Spritzer, și Spritzer De Rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți apa spumantă în două pahare, apoi semințe de busuioc. Se amestecă bine pentru a acoperi semințele de busuioc cu apă până se formează acoperiri asemănătoare jeleului. Se amestecă miere, apă de trandafiri și suc de lămâie după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Se servește cu gheață zdrobită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista