Nachos pe grătar cu salsa Tomatillo-Poblano, gust de roșii afumate și cremă de ceapă verde Fraiche
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mexicană. Încercați să faceți Nachos pe grătar cu salsa Tomatillo-Poblano, gust de roșii afumate și cremă de ceapă verde Fraiche acasă. Această rețetă servește 6. O porție conține 1224 calorii, 37g de proteine, și 92g de grăsime. Pentru 4,59 USD pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, coriandru, creme fraiche și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Clătite de cartofi cu păstrăv afumat, hrean CRC și sfeclă aurie, Păstrăv Afumat, Cr Cromme Fra Cromanche & Ceapă Murată, și Scramble de somon afumat cu mărar, ceapă roșie și CRC.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Așezați o tigaie mare din fontă pe grătarele grătarului și lăsați să se încălzească timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați 1/3 din chipsuri în tigaie și acoperiți cu 1/3 din brânză. Repetați pentru a face 3 straturi. Închideți capacul grătarului și grătarul până când brânza s-a topit, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți tigaia de pe foc și acoperiți cu cele 3 toppinguri.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Așezați o tigaie mare din fontă pe grătarele grătarului și lăsați să se încălzească timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
7
Așezați 1/3 din chipsuri în tigaie și acoperiți cu 1/3 din brânză. Repetați pentru a face 3 straturi. Închideți capacul grătarului și grătarul până când brânza s-a topit, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți tigaia de pe foc și acoperiți cu cele 3 toppinguri.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Ungeți tomatillos, poblanos și ceapa cu ulei și presărați sare și piper negru. Grătiți până se carbonizează pe toate părțile, apoi așezați poblanos într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați la abur 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cum Ar Fi Pepitele
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Îndepărtați pielea, tulpina și semințele de poblanos, apoi tocați grosier și puneți-le într-un blender sau robot de bucătărie cu tomatillos, ceapă, usturoi și suc de lămâie. Procesați până când începeți să deveniți neted, apoi adăugați cilantro. Procesați până se omogenizează complet și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor Piure
Cum Ar Fi Pepitele
1 Kg Tortillas De Maíz
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Preîncălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Ungeți roșiile cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Așezați roșiile pe grătar și grătiți până se carbonizează pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Se scoate de pe grătar și se toacă grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Bateți împreună oțetul, piureul de chipotle, ceapa și 1/4 cană de ulei de canola într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Chile Chipotle
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați roșiile tocate și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire.
1
Combinați creme fraiche și ceapa verde într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creme Fraiche
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pinot Noir, vinul spumant și Riesling sunt alegeri excelente pentru Nachos. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Poppy Monterey Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructele roșii se luminează peste palat, culegerea zmeurii și condimentelor sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe finisaj lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.