Nachos Mediteranean

Nachos Mediteranean
Nachos mediteraneene ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 22 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați roșii, lapte, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nachos Mediteranean, Nachos Mediteranean, și Nachos Mediteranean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Separați fiecare rundă de pâine pita în 2 runde; tăiați fiecare rundă în 6 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
3
Așezați pene pe o foaie mare de copt; înveliți pene cu spray de gătit și presărați uniform cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți la 450 timp de 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Între timp, poziționați lama cuțitului în vasul procesorului alimentar; adăugați năut și următoarele 5 ingrediente. Procesați până la neted, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Întindeți 2 lingurițe amestec de fasole peste fiecare pană de pita; presărați pene uniform cu roșii tocate și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Ardei ArbolArdei Arbol
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
7
Serviți nachos imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista