Nachos din muschi de porc cu sos Mornay, gust de avocado-porumb, jalapeno carbonizat si branza de capra
Nachos din muschi de porc cu sos Mornay, gust de avocado-porumb, jalapeno carbonizat și brânză de capră durează aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest aperitiv are 1514 calorii, 82 g de proteine și 98 g de grăsime per porție. Pentru 6,84 USD per porție, această rețetă acoperă 64% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită frunze de coriandru, muschi de porc, ceapă și chile de arbol. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a fost perfect. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor de lingură de 94%. Încercați Nachos din muschi de porc cu sos Mornay, gust de porumb cu avocado, jalapeno carbonizat și brânză de capră, nachos de pui la grătar cu miere de chipotle cu sos de brânză Monterey Jack, gust de avocado și jalapenos carbonizat și muschi de porc cu roșii carbonizate și salsa jalapeno pentru rețete similare .
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o friteuză la 340 până la 350 de grade F. Prăjiți tortilla, în loturi, până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropiți Cu Ulei De Măsline
Stropiți Cu Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapa Rosie Murata, Pentru Decor
1
Combinați pudra de chili ancho, zahărul, pudra de chili pasilla, sarea, ienibaharul, chile de arbol, scorțișoara și puțin piper negru într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Rosie Murata, Pentru Decor
1 1/2 Kg Muschi De Porc, împărțit în Jumătate
Muschiu De Porc, Impartit In Jumatate
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încinge uleiul într-o tigaie medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Presărați carnea de porc cu sare pe ambele părți, apoi treceți cu condimente, eliminând orice exces. Se prăjește carnea de porc pe toate părțile până când devine maro aurie și apoi se continuă gătirea până la un nivel mediu sau când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 135 până la 140 de grade F, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
4
Transferați pe o masă de tăiat și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia felii subțiri. Pentru sosul de dimineață: Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Orz Alb Perlat
5
Se amestecă făina și se fierbe 1 minut. Adăugați încet 2 căni de lapte cald, aduceți la fierbere și continuați să amestecați până când sosul se îngroașă și gustul de făină a fost gătit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
6
Luați de pe foc și adăugați încet Monterey Jack câte o mână. Continuați să amestecați până la omogenizare, adăugând mai mult lapte dacă este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
1
Combinați avocado, porumb, jalapeno, sucul de lămâie, ceapa și uleiul de măsline într-un castron. Asezonați cu sare și piper negru și adăugați coriandru. Pentru jalapenos carbonizati: amestecați jalapenos cu ulei și stropiți cu sare și piper negru. Se carbonizează într-o tavă de fontă la foc mare sau pe o foaie de copt într-un cuptor la 400 de grade F până când pielea este carbonizată pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Avocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Fripturi De Carne Din New York
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Ardei Arbol Uscat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
2
Lăsați să se răcească înainte de a tăia felii. Pentru asamblare: Aranjați chipsurile tortilla pe un platou mare într-un singur strat. Acoperiți fiecare chip cu o linguriță grămadă de gust de avocado-porumb, o felie de carne de porc și puțin din sosul Mornay.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
1 Ardei Arbol Uscat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Se ornează cu jalapenos tăiați felii, ceapă roșie murată, o praf de brânză de capră și frunze de coriandru.
Pinot Noir, Vinul spumant și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Nachos. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vinul ONEHOPE Reserve Pinot Noir cu o evaluare de 4,1 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.