Nachos De Pui Sud-Vest Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz sud-vest de pui Nachos este un fără gluten rețetă cu 21 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 247 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână un produs ușor de brânză pasteurizată mexicană, chipsuri de tortilla, cremă southwest ranch și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Nachos De Pui Sud-Vest Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Southwest Chicken Chili, și Nachos De Pui Picant Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați brânza, salsa, fasolea și puiul în aragazul lent de 3 până la 4 litri.
Acoperiți și gătiți la foc mic 3 până la 4 ore, amestecând la jumătatea gătitului, până când brânza este topită și amestecul este fierbinte.
Se amestecă smântână și ardei grași. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți aproximativ 30 de minute sau până când amestecul este fierbinte.
Serviți peste chipsuri de tortilla. Topping-ul se va menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.