Nachos de pui, fasole și orez
Pui, fasole și orez Nachos este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 618 calorii, 32g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Dacă aveți amestec de brânză mexicană, mexicorn, piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până orez fiert ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Nachos de pui și fasole neagră, Nachos De Fasole Prăjită, și Nachos De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un 3-qt. aragaz lent.
Combinați salsa, fasolea și porumbul; se toarnă peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când puiul este fraged.
Tăiați puiul cu două furculițe. Se amestecă crema de brânză în amestec până se amestecă.
Pentru a servi, așezați orezul în boluri de servire; deasupra cu amestec de pui și amestec de brânză.