Nachos de pui cu cremă de Avocado

Reteta Nachos de pui cu crema de Avocado este gata în aproximativ 23 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest hor d ' oeuvre are 401 calorii, 24g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, chipsuri de tortilla coapte, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chorizo Nachos cu cremă de avocado Chipotle, Nachos de fructe de mare de vară cu porumb la grătar + cremă de Avocado, și Zi de joc Nachos de pui cu Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați piureul de avocado, 1 lingură de suc de lămâie, smântână și sare. Acoperiți amestecul de avocado și răciți.
Combinați restul de 1 lingură de suc de lămâie, pui mărunțit și următoarele 3 ingrediente într-un bol și aruncați ușor.
Preîncălziți cuptorul la 42
Împărțiți chipsurile de tortilla între 3 plăci individuale rezistente la cuptor pe o foaie mare de copt. Topiți fiecare farfurie cu 2/3 cană amestec de pui și 1/4 cană brânză mărunțită.
Coaceți nachos la 425 timp de 6 minute sau până când brânza se topește. Topiți fiecare porție cu 2 linguri de cremă de avocado.
Notă: Dacă preferați, porții individuale la microunde la 3 minute sau până când brânza se topește.