Nachos de creveți și crabi

Rețeta Nachos de creveți și Crab este gata în aproximativ 23 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 8 porții cu 469 calorii, 35g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de chipsuri de tortilla de porumb, creveți, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Nachos De Crab Și Avocado, Crab Rege Din Alaska "Nachos", și Crab Picant Wonton Nachos.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați creveți, chimen și usturoi; saut 3 minute sau până când creveții sunt roz.
Combinați creveții fierți, crabul, smântâna și ceapa verde într-un castron mare.
Întindeți chipsuri de tortilla pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu. Se acoperă cu amestec de creveți.
Se presară cu brânză și se acoperă cu jalapeo.
Se fierbe 5 până la 6 inci de la căldură 2 minute sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.