Nacho Topped Chili Oală
Nacho Topped Chili oală ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 768 calorii, 40g de proteine, și 41G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 5,5 usd pe porție. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chimen, chipsuri de tortilla de porumb, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Skillet Nacho Chili, Skillet Nacho Chili, și Cina Cu Chili Nacho.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Char ardeii poblano și 2 jalapeno mari peste o flacără deschisă pe plită sau sub un pui de carne fierbinte cu ușa cuptorului lăsat ușor întredeschisă pentru abur pentru a scăpa.
Așezați ardeii carbonizați într-un bol și acoperiți cu folie de plastic până când este suficient de rece pentru a se manipula. Cojiți ardeii și semănați-i. Se toacă și se piurează în sos grosier în robotul de bucătărie.
Între timp, încălziți 2 rotații de ulei de măsline extravirgin la foc mediu-mare într-o oală cu chili.
Se adaugă carnea și se rumenesc bine.
Adăugați ceapa, usturoiul, sarea, piperul, chimenul, coriandrul, ardeiul și pudra de chile. Gatiti pentru a inmuia ceapa cateva minute, apoi amestecati pasta de tomate. După 1 minut, adăugați berea și gătiți încă un minut sau două, amestecați stocul și încălziți. Se amestecă ardeii în chili și se fierbe câteva minute pentru ca aromele să se combine. Se răcește complet și se păstrează pentru masa înainte.
Se pune într-o oală acoperită la foc moderat până se încălzește, amestecând ocazional. Între timp, subțiați fasolea prăjită cu un strop de apă și încălziți într-o tigaie mică la foc mediu. Porniți broilerul și așezați suportul în mijlocul cuptorului. Când chili este fierbinte, descoperi și de top cu tortilla. Puneți tortilele cu fasole și acoperiți întregul strat de tortilla cu brânză, puneți-le sub broiler până se rumenesc ușor și brânza s-a topit. Felie subțire proaspătă Fresno piper.
Garnisiti Nacho Chili cu felii de piper Fresno proaspete și drenate ardei jalapeno murate.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bodegas Naveran brut Nature Cava. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Bodegas Naveran Brut Nature Cava]()
Bodegas Naveran Brut Nature Cava
Cavas sunt foarte versatile ca aperitiv înainte de masă și, desigur, să se bucure în timpul mesei. Pe lângă tot felul de alimente prăjite (încercați cu topituri prăjite sau calamari!), această natură Naveran Brut se va împerechea cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (carne de porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Această Cava este, de asemenea, excelentă pentru a savura singură.Amestec: 40% Macabeo, 30% Parellada, 20% Chardonnay, 10% Xarello