Nacho Platter Ole

Nacho Platter Ole
Nacho Platter Ole este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă face 15 porții cu 220 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de Cheez whiz Cheese dip, chili, taco Bell fasole prăjită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Platoul plugarului, Platou De Legume Tex-Mex, și Platou Antipasto.

Instrucțiuni

1
Răspândiți fasolea pe centrul platoului mare de servire. Aranjați chipsuri în jurul fasolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Se încălzește chili conform instrucțiunilor de pe etichetă; se toarnă peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
3
Cuptor cu microunde Cheez WHIZ conform instrucțiunilor de pe etichetă; se toarnă peste chipsuri și chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheez WhizCheez Whiz
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista