Nacho Pie
Rețeta Nacho Pie se poate face în aproximativ 45 de minute. O porție conține 320 de calorii, 7 g de proteine și 20 g de grăsimi. Pentru 1,19 USD per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste of Home necesită condimente pentru taco, chipsuri de tortilla nacho, ceapă și rulouri de semilună. 1132 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 30%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Nacho Pie, Nacho Pot Pie și Nacho Pot Pie.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă sosul de roșii și condimentele pentru taco. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute.
Între timp, separați aluatul de semilună în opt triunghiuri; puneți într-un 9-in uns. farfurie de plăcintă cu punctele spre centru. Apăsați pe partea de jos și în sus părțile laterale pentru a forma o crustă; perforații de etanșare.
Presărați 1 cană chipsuri peste crustă. Acoperiți cu amestec de carne. Întindeți cu grijă smântână peste amestecul de carne.
Se presară brânză și chipsurile rămase.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când brânza se topește și crusta este aurie.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt cele mai bune alegeri pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Ai putea încerca Bodega Norton Brut rosé. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
![Bodega Norton Brut Rose]()
Bodega Norton Brut Rose
Arome intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un final lung.