Mătușa Suzi piept

Mătușa Suzi piept
Nevoie de o curs principal fără lactate și prietenos cu FODMAP? Pieptul mătușii Suzi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 973 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână morcovi, ketchup, zahăr brun ferm domino și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Piept de vită fiert cu vin roșu cu sos de hrean și discuri zburătoare ale mătușii Rifka, Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, și Tortul mătușii Nun.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente; se amestecă ușor berea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
3
Așezați pieptul, cu partea grasă în sus, într-un cuptor olandez mare sau într-o tigaie; străpungeți de mai multe ori cu o furculiță. Aranjați cartofii și morcovii uniform în jurul pieptului; apoi turnați amestecul de bere uniform peste piept, cartofi și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Coaceți, acoperit, la 325 timp de 3 1/2 ore, ungând ocazional cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți din cuptor și lăsați pieptul să stea în tigaie, neacoperit, 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți pieptul din tigaie și tăiați-l în felii. Întoarceți feliile în tigaie cu cartofi și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate79
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista