Mătușa Suzi piept

Mătușa Suzi piept
Nevoie de o curs principal fără lactate și prietenos cu FODMAP? Pieptul mătușii Suzi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 973 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână morcovi, ketchup, zahăr brun ferm domino și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Piept de vită fiert cu vin roșu cu sos de hrean și discuri zburătoare ale mătușii Rifka, Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, și Tortul mătușii Nun.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente; se amestecă ușor berea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
3
Așezați pieptul, cu partea grasă în sus, într-un cuptor olandez mare sau într-o tigaie; străpungeți de mai multe ori cu o furculiță. Aranjați cartofii și morcovii uniform în jurul pieptului; apoi turnați amestecul de bere uniform peste piept, cartofi și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Coaceți, acoperit, la 325 timp de 3 1/2 ore, ungând ocazional cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor și lăsați pieptul să stea în tigaie, neacoperit, 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți pieptul din tigaie și tăiați-l în felii. Întoarceți feliile în tigaie cu cartofi și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate79
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista