Mătușa Rosie ' s Gob tort
Tortul Gob al mătușii Rosie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 19 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, amestecul de tort de ciocolată, ouăle și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Rosie Cupcakes, Rosie ' s Pineapple Cream Pie, și Pătratele de noroi de Marshmallow ale lui Rosie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 10x15 inch. Aliniați o a doua tigaie de 10x15 inch cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, amestecul de budincă, 1/4 cană ulei, 1 1/2 cană lapte și 4 ouă. Bateți 4 minute la viteză mare. Împărțiți aluatul în cele două tigăi de 10x15 inch.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 până la 15 minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se lasă să se răcească.
Pentru a face umplutura: într-un castron mare, combinați 2 căni de zahăr pentru cofetari, 1/2 cană de lapte, scurtare, unt, vanilie și făină. Bateți la viteză mare timp de 5 minute sau până când atinge consistența frișcăi.
Întindeți umplutura peste stratul din tigaia unsă. Slăbiți părțile laterale ale celuilalt strat rulând un cuțit în jurul marginii dintre tort și tigaie. Întoarceți tortul pe stratul mat.
Scoateți tigaia și hârtia pergament din stratul superior și serviți.