Măturile Vrăjitoarelor Parmezan
Bețișoarele de mătură ale vrăjitoarelor parmezane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten și primară servește 15 și costă 7 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 17 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de ou, parmezan, amestec original și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Măturile Vrăjitoarelor Parmezan, Măturile Vrăjitoarelor, și Nisip de brânză la grătar-vrăjitoare cu mături de țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.se amestecă amestecul Bisquick și laptele până se formează aluatul moale.
Așezați aluatul pe suprafața prăfuită cu amestec Bisquick; rulați ușor în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de 10 ori.
Formați aluatul în 30 de bile de un inch.
Rulați 15 bile în 15 frânghii de șase inci pentru a face mânere de mătură.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă. Bateți bilele rămase pe 1 capăt al fiecărui mâner de mătură. Scufundați furculița în amestec Bisquick; apăsați ferm furculița pe bile pentru a face peri.
Presărați brânză peste perii de aluat.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.