Măslinele Magic Bar ale tatălui
Tata ' s Magic Bar măsline este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 60 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 44 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sos fierbinte, piper măcinat, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Pumpkin Magic Brownie baruri cu glazură magică de dovleac, Pește cu măsline și Herbes de Provence (poissons aux Olives Et, și Măsline Canard Aux (rață friptă cu măsline) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună crema de brânză, brânza pepperjack și sosul fierbinte până se omogenizează uniform.
Puneți într-o pungă de conducte și umpleți fiecare măsline cu amestecul de brânză.
Așezați măslinele pe o foaie de copt și congelați 30 de minute.
Bateți ouăle cu apa într-un castron mic; pune deoparte.
Combinați firimiturile de pâine, făina și piperul negru într-un bol de amestecare. Înmuiați măslinele în amestecul de ouă, apoi rulați în firimiturile de pâine. Înlocuiți măslinele pane pe foaia de copt și congelați încă 30 de minute.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Pâine măslinele a doua oară scufundându-se în amestecul de ouă rămas, apoi rostogolindu-se în firimiturile de pâine. Prăjiți măslinele în loturi în uleiul preîncălzit până se rumenesc la exterior și fierbinți la interior, aproximativ 4 minute.