Măsline Picholine Marinate

Măsline Picholine Marinate
Măslinele Picholine marinate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 135 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 44 de cenți pe porție. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de șalotă, boabe de piper roz, ienibahar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Măsline Picholine Marinate, Rață cu măsline verzi Picholine, și Măsline Marinate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti usturoiul in 2 linguri de ulei intr-o tigaie mica si grea la foc moderat, amestecand, pana devine auriu pal, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Transferați usturoiul cu o lingură cu fante într-un castron mic și rezervați uleiul separat (pentru a împiedica usturoiul să continue să se rumenească în ulei fierbinte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se fierbe 1/4 cană de oțet cu șalotă și zahăr brun într-o cratiță grea de 1 litru, neacoperită, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce la aproximativ 1 lingură, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați usturoiul, uleiul de usturoi, restul de 1/2 cană de ulei de măsline, restul de 1/4 cană de oțet, condimente, frunze de dafin, zesturi și măsline și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5
Transferați amestecul într-un castron și răciți-l pentru a se încălzi. Marinați măslinele, acoperite și refrigerate, cel puțin 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Dacă doriți, reîncălziți în cratiță la foc mic, amestecând până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Transferați cu o lingură cu fante într-un vas de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1
Măslinele pot Marina până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista