Măsline Condimentate Marocane
Măslinele condimentate marocane sunt o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 65 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, harissa, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui marocan cu măsline, Măsline Cu Ierburi Marocane, și Pui de lămâie marocan cu măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți măslinele cu apă într-o cratiță mică și aduceți la fierbere, apoi scurgeți.
Gatiti usturoiul in ulei intr-o tigaie grea de 10 inci la foc mediu pana cand usturoiul este auriu, aproximativ 2 minute.
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă în apă, harissa, cimbru și măsline și se fierbe rapid, amestecând ocazional, până când lichidul se îngroașă și acoperă măslinele, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă felii de lămâie.
Se transferă într-un vas superficial și se marinează, răcit, cel puțin 24 de ore.
Măslinele se păstrează, refrigerate într-un recipient etanș, 1 lună.