Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Green Apple-Truffle Slaw ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 192 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână varză, sare și piper kosher, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Încercați Măr Verde-Slaw Cu Trufe, Varză și măr verde, și Slaw de mere verde cu nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați usturoiul pe o bucată de folie, stropiți cu ulei de măsline și înfășurați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Lăsați să se răcească ușor, apoi stoarceți usturoiul de pe piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
5
Combinați 2 lingurițe de apă, usturoiul prăjit, sucul de lămâie, zahărul, 1 linguriță de sare și piperul după gust într-un blender sau mini robot de bucătărie. Cu motorul pornit, turnați încet 1/4 cană fiecare ulei de măsline și semințe de struguri prin tubul de alimentare, amestecând până la emulsionare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Prăjit
Suc De Lămâie
Piper
Măsline
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Aruncați merele, varza, nucile, pătrunjelul și uleiul de trufe într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Trufe
Varză
Pătrunjel
Nuci
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați pansamentul și aruncați; condimentează cu sare și piper. Dați la frigider slaw până la răcire, aproximativ 45 de minute.