Măr Sotat, Ceapă Și Ardei Gras

Măr Sotat, Ceapă Și Ardei Gras
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Măr sotat, ceapă și ardei gras ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 57 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, unt, ceapă de primăvară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brânză la grătar cu ceapă saut și ardei gras, Piept De Pui Sotat Cu Pere, Ardei Gras Și Salsa De Coriandru, și Lasagna cu cârnați, ardei gras și ceapă.
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista