Măr copt condimentat cu nuci
Mărul copt condimentat cu nuci ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 364 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți mere, unt, scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Mere coapte condimentate cu nuci, Tort de mere condimentat cu nuci, și Chai De Mere-Ovăz Copt Condimentat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° (145C). Tăiați cu grijă o felie de 1 in (2,5 cm) din vârful fiecărui măr. Frecați suprafețele tăiate ale merelor cu lămâia în timp ce lucrați. Folosind un miez de mere sau un cuțit mic și ascuțit, scoateți miezul din fiecare măr, lăsând fundul în (3 mm) intact.
Puneți nucile, untul, stafidele, zahărul brun și scorțișoara într-un robot de bucătărie și pulsați de mai multe ori. Amestecul trebuie să fie grosier, nu purificat.
Umpleți fiecare cavitate de măr cu amestecul de nucă și înlocuiți blaturile. Aranjați merele în poziție verticală într-un vas puțin adânc, rezistent la cuptor, apoi turnați aproximativ în apă (1cm).
Coaceți timp de 30 de minute sau până când carnea este fragedă când este străpunsă cu vârful unui cuțit. Când s-au răcit ușor, scoateți cu grijă merele din vasul de copt, transferați-le în farfurii de servire și serviți fierbinte.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;