Mănâncă pentru opt dolari: Tacos ușor de porc cu aragaz lent, cu Crunch de varză roșie și Avocado
Rețeta mănâncă pentru opt dolari: Tacos ușor de porc cu aragaz lent, cu criză de varză roșie și Avocado, ar putea satisface pofta mexicană în jur 16 ore. Acest fel principal are 898 calorii, 52G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă fără lactate servește 2 și costă $3.21 pe portie. 222 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, sos de grătar, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tacos De Porc Cu Aragaz Lent, Tacos De Porc Cu Aragaz Lent, și Carne de porc cu aragaz lent pentru Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună zahăr brun, coriandru măcinat, oțet și 1 lingură de sare în castron suficient de mare pentru a se potrivi cu carnea de porc.
Adăugați carne de porc, aruncați pentru a combina și acoperiți cu folie de plastic. Se da la frigider peste noapte.
Adăugați jumătate de morcov, usturoi și ceapă pe fundul aragazului lent.
Adăugați carne de porc și 2 linguri de suc din marinadă.
Se toarnă apă de ceașcă de la calibru peste carne de porc. Gatiti la maxim 4 ore sau la minim aproximativ 8 ore. Carnea de porc trebuie să fie foarte fragedă și să se sfărâme ușor.
Transferați în castron, lăsând legumele în urmă. Se taie cu două furci.
Adăugați sare de linguriță de sare, trei linguri de bulion și sos de grătar. Se amestecă chipotle tocat și sos adobo după gust. Condimentează după gust cu sare.
Între timp, combinați 1 linguriță de sare, zahăr, 1 lingură de suc de lămâie și ulei într-un castron mare. Julienne sau rupeți restul de jumătate din morcov pe găuri mari de răzătoare cutie, si amestecati cu varza pentru a combina. Lăsați să stea cel puțin o oră. Condimentează după gust cu mai multă sare, zahăr sau oțet.
Serviți carne de porc, varză și avocado tăiat cubulețe cu tortilla de făină caldă, trecând pe lângă masă pene suplimentare de var.