Mănâncă pentru opt dolari: Polenta cu Broccoli rabe

Mănâncă pentru opt dolari: Polenta cu Broccoli rabe
Mănâncă pentru opt dolari: Polenta cu Broccoli rabe ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 155 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $1.17 pe portie. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, fulgi de chile, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Cârnați și Broccoli Rabe cu mămăligă, Broccoli rabe cu crutoane de mămăligă, și Mămăligă cremoasă cu Pancettan și Broccoli rabe.

Instrucțiuni

1
Puneți făina de porumb într-un castron. Adăugați încet 3 căni de apă, amestecând cu o lingură de lemn în timp ce faceți acest lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți 4 1/2 căni de apă într-o oală mare și aduceți la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați sarea. Amestecați din nou amestecul de făină de porumb și apoi turnați-l încet în apa clocotită, amestecând cu o lingură de lemn în timp ce faceți acest lucru. Aduceți la fierbere, amestecând tot timpul. Amestecul se va îngroșa foarte repede într-o pastă omogenă. Turnați rapid această pastă în vasul de copt, neteziți deasupra cu spatele lingurii de lemn, acoperiți și coaceți timp de 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se servește așa cum este (poate amestecând într-o felie mică de unt sau niște brânză rasă) sau se răcește, se acoperă și se dă la frigider. Mămăliga care s-a răcit se va întări și poate fi prăjită sau prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
5
Broccoli Rabe cu usturoi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
- servește 4 -
7
Tăiați tulpinile grosiere de pe broccoli rabe și spălați-l bine. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Puneți 2 lingurițe de sare în apă și apoi adăugați broccoli rabe. Acoperiți, aduceți la fierbere din nou și fierbeți rapid timp de 2 minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Scurgeți și clătiți imediat sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Se scurge și se lasă deoparte până chiar înainte de a mânca.
10
Puneți uleiul și usturoiul într-o tigaie mare și puneți-l la foc mediu. Când uleiul începe să sfârâie și usturoiul capătă o culoare aurie deschisă, puneți în broccoli rabe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Se presară cu aproximativ 1/2 linguriță de sare și fulgii de chile și se amestecă ușor pentru a se amesteca. Întoarceți focul la minim și întoarceți ușor verdele până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
VerziiVerzii
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate91
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista