Mănâncă pentru opt dolari: ouă mexicane

Rețeta mănâncă pentru opt dolari: ouăle mexicane ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 357 calorii, 16g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coriandru, tortilla de porumb, brânză Monterey Jack grosolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mănâncă pentru opt dolari: ouă de aur, Mănâncă pentru opt dolari: clătite cu ulei de măsline cu praz și ouă, și Ouă Mexicane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă într-o tigaie de 12 inci, antiaderentă sau din fontă, suficient ulei pentru a acoperi fundul cu generozitate.
Încălziți uleiul la o flacără destul de mare până când este foarte fierbinte, dar nu fumează. Testați-i temperatura scăzând într-o bucată mică de tortilla: dacă începe să sfârâie imediat, continuați, dar dacă doar stă acolo, lăsați uleiul să se încălzească.
În timp ce tortilele se gătesc, bateți împreună ouăle, jumătate din brânză, chimenul, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și salsa opțională dacă o utilizați. Când fâșiile de tortilla sunt destul de crocante, împingeți-le în sus de marginile tigaiei, lăsând un loc gol în mijloc. Dacă pare foarte uscat, adăugați o altă lingură de ulei. Apoi turnați ouăle în tigaie, reduceți focul la minim și lăsați-le să stea un minut. Amestecați ouăle în mijlocul tigaiei, desenând bucăți de tortilla crocantă, după cum este necesar; până la sfârșit, totul ar trebui amestecat împreună. Cu aproximativ un minut înainte ca ouăle să fie făcute după bunul plac, presărați restul de brânză peste tot și dați-le o agitare.
Aruncați coriandrul și serviți imediat cu mai multă salsa, dacă o aveți, pe lateral, precum și cartofi prăjiți și fasole prăjită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.