Mănâncă pentru opt dolari: Chili con Frijoles este un fără gluten și vegan felul principal. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 359 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cayenne, frunze de coriandru, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Al 5-lea concurs anual de Chili: intrarea #5-Chili Con Carne y Frijoles, Curat Mănâncă Chili Con Carne (Instant Pot), și Mănâncă Pentru Opt Dolari: Pui Prăjit Cu Chili Și Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți uleiul într-o tigaie medie peste o flacără medie-mare. Când este fierbinte, adăugați ceapa, usturoiul, ardeiul verde și ardeii iute verzi. Se amestecă și se prăjește aproximativ 3 minute, sau până când condimentele încep să se rumenească. Lăsați-i să înceapă să capete o culoare, chiar dacă durează 6 minute sau 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Reduceți focul la mediu-scăzut și continuați să saut pentru încă 3 minute. Acum adăugați chimenul, boiaua, cimbru, salvie, oregano și cayenne. Se amestecă rapid o dată sau de două ori și se adaugă lintea, 4 căni de apă, fasolea, roșiile, coriandrul tocat și sarea. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți ușor timp de 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Linte
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se amestecă făina de porumb cu 3 linguri de apă și apoi se toarnă amestecul în oala de chili. Se amestecă pentru a se amesteca și se aduce la foc mic. Acoperiți și fierbeți ușor timp de 10 minute, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se servește cu mei (sau chipsuri de orez sau tortilla), topping fiecare bol cu o lingură de iaurt și un strop de brânză și coriandru.