Mănâncă pentru opt dolari: buzunare verzi

Mănâncă pentru opt dolari: buzunare verzi
Mănâncă pentru opt dolari: buzunarele verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 8,55 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 685 calorii, 30g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, ulei de măsline, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Nu pot-mânca-doar-un rulouri de scorțișoară, Mănâncă Pentru Opt Dolari: Carne Și Două Legume, și Bucks fizzers.

Instrucțiuni

1
Puneți făina, drojdia, zahărul și 1/2 linguriță sare kosher într-un castron mare și bateți bine pentru a combina bine. Într-un castron mai mic, bateți ușor un ou; apoi bateți în 1/2 cană apă la temperatura camerei și 3 linguri ulei de măsline. Se amestecă ingredientele umede în uscat până când agitarea devine dificilă. Apoi întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 5 minute, adăugând puțin mai multă făină, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți aluatul într-un castron cu ulei, acoperiți și lăsați să crească până se dublează, 45 de minute până la o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
În timp ce aluatul crește, pregătiți verdele. Aduceți un litru de apă la fierbere într-o oală de 4 până la 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați 1 1/2 lingurițe de sare și apoi verdele, câte o mână la un moment dat, până când toate s-au ofilit în apa care clocotește. Reglați căldura, dacă este necesar, pentru a îmblânzi fierberea și gătiți până când verdeața este fragedă, dar mai are o mușcătură. (Am folosit 2 ciorchini de kale lacinato și 1 grămadă de smog curcubeu și am fiert frunzele de kale timp de 10 minute, am adăugat frunzele de smog în oală și am lăsat totul să gătească încă 5 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lacinato KaleLacinato Kale
VerziiVerzii
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
KaleKale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți bine verdele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
6
Când verdele este suficient de rece pentru a fi manevrat, stoarceți excesul de lichid și tocați-l bine. Puneți usturoiul, 1/2 linguriță de sare, semințele de chimen și semințele de coriandru într-un mortar până când fac o pastă ușor groasă. Puneți această pastă într-o oală mare sau tigaie și apoi adăugați suficient ulei de măsline pentru a acoperi fundul oalei. Dați focul la mediu și ascultați; odată ce usturoiul începe să sfârâie, amestecați și gătiți încă aproximativ 30 de secunde. Apoi amestecați verdele. Coborâți focul și gătiți și amestecați aproximativ 5 minute, până când verdeața este complet fragedă și bine acoperită cu Ulei Aromat. Gust pentru sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
VerziiVerzii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Mortar și PistilMortar și Pistil
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Când aluatul s-a dublat în vrac, întoarceți-l pe o suprafață de lucru ușor făinată. Împărțiți-l în 8 bucăți (sau câte bucăți doriți), formați-l în bile și lăsați-l să se odihnească sub un prosop timp de 15 minute. Apoi rotiți bilele în cercuri care măsoară aproximativ 4 inci. Dacă nu intenționați să faceți buzunarele imediat, puteți pune cercurile de aluat pe foi de copt și refrigerați până când sunteți gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Bateți al doilea ou într-un castron mic. Se amestecă jumătate din oul bătut în verdeață. Puneți o bucată de verdeață pe jumătate dintr-un cerc de aluat, apoi pliați jumătatea goală peste jumătatea umplută și ciupiți marginea împreună pentru a sigila. Repetați cu restul de 7 cercuri de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Periați buzunarele cu oul bătut rămas și coaceți timp de 20 de minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate53
Revista