Mănunchiuri De Pădure

Mănunchiuri De Pădure
Mănunchiuri Woodland ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 123 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Ouă Amestecate În Pădure, Pachete De Șuncă, și Mănunchiuri De Smochine Brandiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Se toarnă peste bulgur într-un castron rezistent la căldură și se lasă să stea, neacoperit, până când bulgurul este fraged, dar încă mestecat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se scurge bine într-o sită, apoi se transferă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați păstrăv, coacăze, nuci de pin, suc de lămâie, ulei de nucă și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper, amestecând ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ulei De NucUlei De Nuc
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
CoacăzeCoacăze
PăstrăvPăstrăv
1
În timp ce bulgur stă, aduceți la fierbere o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată (2 linguri de sare pentru 4 litri de apă) și adăugați bicarbonat de sodiu. Blanch romaine frunze în loturi până ușor ofilite, dar încă verde strălucitor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
BulgurBulgur
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Îndepărtați cu clești și plonjați într-o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Tapetați o suprafață de lucru cu 3 straturi de prosop de hârtie, apoi aranjați 2 frunze de salată, cu coastele în jos, pe prosoape de hârtie. Se acoperă cu încă 3 straturi de prosop de hârtie, apoi se rostogolesc peste frunze cu un sucitor, zdrobind coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Îndepărtați straturile superioare ale prosopului de hârtie. Tăiați suficient din partea de jos a fiecărei frunze pentru a forma o frunză lungă de 8 inci. Repetați cu frunzele rămase, înlocuind prosoapele de hârtie după cum este necesar. (Veți avea 4 frunze suplimentare, în caz de rupere.)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Aranjați 1 frunză cu capătul mai larg cel mai apropiat de dvs. Puneți 2 linguri de umplutură la 1 1/2 inci de fundul frunzei.
6
Rulați - vă, strângând ușor pentru a compacta umplutura și păstrând o margine de 1/2 inch pe ambele părți fără umplutură și pliați în lateral în timp ce rulați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Transferați, cusătura în jos, pe o farfurie. Faceți încă 15 pachete în același mod. Chiar înainte de servire, stropiți cu ulei de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De NucUlei De Nuc
1
Pachetele pot fi asamblate cu 1 zi înainte și răcite într-un recipient etanș.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista