Mămăligă și cârnați

Mămăligă și cârnați
Polentan și cârnați este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1120 calorii. Pentru $ 3.67 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, frunze de rozmarin, gătiți mămăligă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Roșii Cârnați Polenta, Mămăligă Cu Cârnați, și Mămăligă cu cârnați italieni.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fierbere într-o cratiță de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Turnați polenta într-un flux subțire în apa clocotită și, amestecând constant, gătiți până când este la fel de groasă ca terciul. Continuați să gătiți, amestecând cu o lingură de lemn până când este prea groasă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale CaldeCereale Calde
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Turnați polenta pe o tăietură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până fumează și adăugați ceapa. Gatiti pana se inmoaie, sau 2-3 minute, si adaugati bucatile de mezeluri. Gatiti pana se rumeneste pe toate partile si scurgeti grasimea din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați portobellos, rozmarin și vin roșu și dați la fiert. Fierbeti la foc mic 10 minute acoperite, sau până când cârnați este gătit. Feliați bucăți de mămăligă de pe tablă cu un cuțit și așezați-le în fiecare din cele patru boluri de paste încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Scoateți amestecul de cârnați de pe foc, condimentați, după gust și turnați peste mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista