Mămăligă și cârnați
Polentan și cârnați este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1120 calorii. Pentru $ 3.67 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, frunze de rozmarin, gătiți mămăligă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Roșii Cârnați Polenta, Mămăligă Cu Cârnați, și Mămăligă cu cârnați italieni.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fierbere într-o cratiță de 6 litri.
Turnați polenta într-un flux subțire în apa clocotită și, amestecând constant, gătiți până când este la fel de groasă ca terciul. Continuați să gătiți, amestecând cu o lingură de lemn până când este prea groasă pentru a se amesteca.
Turnați polenta pe o tăietură de lemn.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până fumează și adăugați ceapa. Gatiti pana se inmoaie, sau 2-3 minute, si adaugati bucatile de mezeluri. Gatiti pana se rumeneste pe toate partile si scurgeti grasimea din tigaie.
Adăugați portobellos, rozmarin și vin roșu și dați la fiert. Fierbeti la foc mic 10 minute acoperite, sau până când cârnați este gătit. Feliați bucăți de mămăligă de pe tablă cu un cuțit și așezați-le în fiecare din cele patru boluri de paste încălzite.
Scoateți amestecul de cârnați de pe foc, condimentați, după gust și turnați peste mămăligă.