Mămăligă și burgeri de orez sălbatic

Polentan și burgerii de orez sălbatic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 473 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de sare și piper, rozmarin, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până orez alb instant ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 27%. Rețete similare sunt Mămăligă De Rozmarin Prăjită, Caise, Orez Sălbatic, Burgeri De Orez Sălbatic, și Dijon la grătar și burgeri de curcan cu orez sălbatic.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o oală mare setată la foc mediu.
Adăugați orezul sălbatic, usturoiul, salvia și rozmarinul; gătiți și amestecați până când orezul este acoperit și amestecul este parfumat.
Se toarnă 2 căni de apă și se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 10 minute.
După cele 10 minute, creșteți focul la mediu și amestecați polenta. Amestecați treptat apa rămasă pe măsură ce polenta o absoarbe. Când toată apa este absorbită, amestecați untul rămas și brânza Cheddar. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând frecvent timp de aproximativ 20 de minute.
Ungeți un vas mare de copt și turnați amestecul în el.
Se întinde într-un strat uniform, dacă este necesar și se lasă deoparte să se răcească și să devină ferm.
Când amestecul se răcește, atingeți-l pe o placă de tăiere și tăiați-l în cercuri folosind un tăietor mare de sticlă sau cookie. Grătați sau prăjiți patties până când sunt aurii la exterior.
Serviți cu toppingurile preferate.