Mămăligă vegană cremoasă cu praz

Mămăligă vegană cremoasă cu praz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mămăligă vegană cremoasă cu praz. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 173 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 249 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, margarină fără lactate, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Halibut cu porumb proaspăt, praz, Pancetta și salvie peste mămăligă cremoasă, Mămăligă cu praz și Gorgonzola, și Crochetă De Mămăligă Umplută Cu Praz Și Șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură de margarină într-o cratiță de 4 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați prazul și amestecați pentru a acoperi.Acoperiți și gătiți până când prazul se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Adăugați apa și bulionul, acoperiți și aduceți la fierbere.Turnați încet mămăliga, În timp ce bateți simultan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Șoptirea este esențială, altfel făina de porumb se va aglomera.Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când amestecul este gros și creamy.At în acest moment, veți dori să treceți la o lingură de lemn, amestecând often.As începe să se îngroașe, se adaugă o parte din alternativa laptelui, se amestecă și se continuă gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați aproximativ 1/4 linguriță de sare.Continuați să amestecați, să gătiți și să adăugați mai multă alternativă de lapte și sare, până când obțineți un amestec cremos și gustul este potrivit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
6
Scoateți cratița de pe foc și amestecați lingura rămasă de margarină.Condimentează cu sare și piper, după gust, și împarte mămăliga între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista