Mămăligă prăjită cu salsa de fasole albă

Mămăligă prăjită cu Salsan de fasole albă este un fără gluten și vegetarian felul principal. O porție conține 829 calorii, 21g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de usturoi, cremă knudsen, cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pește alb prăjit cu mămăligă și crustă portocalie, Supă de fasole albă și Kale cu mămăligă cu brânză de capră, și Supă de fasole albă cu salvie prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ardeiul gras, sâmburii de porumb, cilantro, fasolea albă, usturoiul și sucul de lămâie într-un bol mic. Se condimentează cu sare și se acoperă.
Lăsați să stea pentru a amesteca arome; aproximativ 15 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mic-mediu.
Adăugați felii de mămăligă și prăjiți pe ambele părți până devin aurii.
Aranjați polenta pe farfurie și deasupra cu salsa de fasole și dollops de smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.