Mămăligă Murdară: Mămăligă Pasticciata

Mămăligă Murdară: Mămăligă Pasticciata
Polenta murdar: Polenta Pasticciatan este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 316 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 1,78 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți unt, ciuperci porcini, parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mămăligă Pasticciata , O Mămăligă "Încurcată" , Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușoară, și Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de mămăligă cu Chico fiert.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 12 până la 14 inci la foc mediu, încălziți uleiul de măsline până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Adăugați bucățile de vițel și măruntaiele și gătiți până se rumenesc uniform pe toate părțile, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și pătrunjelul și gătiți până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați roșiile și vinul și rupeți roșiile cu spatele unei linguri. Reglați condimentul. Coborâți focul pentru a lăsa amestecul să fiarbă ușor până când vinul se evaporă, aproximativ 10 minute. Între timp, tocați aproximativ ciupercile reconstituite. Odată ce ragu-ul a fiert timp de 10 minute, adăugați ciupercile tocate și lăsați amestecul să continue să fiarbă încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Feliați pătratele răcite de mămăligă de 1/2 inch. Ungeți ușor o tavă de copt din sticlă sau ceramică de 9 inci pe 9 inci pe 3 inci. Folosiți 1/3 din mămăligă pentru a acoperi fundul tigaiei cu un strat de pătrate așezate unul lângă altul. Acoperiți cu 1/2 din ragu de vițel și ciuperci, apoi acoperiți cu un strat de 1/4 din Parmigiano-Reggiano. Începeți din nou cu un alt strat de pătrate de mămăligă, acoperit cu 1/2 din amestecul de ficat de pui, acoperit cu 1/4 din Parmigiano-Reggiano. Repetați din primul strat de mămăligă, terminând cu Parmigiano-Reggiano deasupra ragu-ului de ficat de pui. Radeți mai mult Parmigiano-Reggiano deasupra, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Puneți caserola pregătită în cuptor și coaceți până când vasul este încălzit și Parmigiano deasupra este maro și Bulbuc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Serviți imediat.
9
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți apa și sarea până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
10
Stropiți în mămăligă într-un jet subțire, amestecând constant, până când se încorporează toată mămăliga și amestecul începe să se îngroașe. Treceți la o lingură de lemn, scoateți focul și continuați să amestecați până se îngroașă ca pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista