Mămăligă Murdară: Mămăligă Pasticciata

Mămăligă Murdară: Mămăligă Pasticciata
Polenta murdar: Polenta Pasticciatan este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 316 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 1,78 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți unt, ciuperci porcini, parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mămăligă Pasticciata , O Mămăligă "Încurcată" , Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușoară, și Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de mămăligă cu Chico fiert.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 12 până la 14 inci la foc mediu, încălziți uleiul de măsline până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați bucățile de vițel și măruntaiele și gătiți până se rumenesc uniform pe toate părțile, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și pătrunjelul și gătiți până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați roșiile și vinul și rupeți roșiile cu spatele unei linguri. Reglați condimentul. Coborâți focul pentru a lăsa amestecul să fiarbă ușor până când vinul se evaporă, aproximativ 10 minute. Între timp, tocați aproximativ ciupercile reconstituite. Odată ce ragu-ul a fiert timp de 10 minute, adăugați ciupercile tocate și lăsați amestecul să continue să fiarbă încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Feliați pătratele răcite de mămăligă de 1/2 inch. Ungeți ușor o tavă de copt din sticlă sau ceramică de 9 inci pe 9 inci pe 3 inci. Folosiți 1/3 din mămăligă pentru a acoperi fundul tigaiei cu un strat de pătrate așezate unul lângă altul. Acoperiți cu 1/2 din ragu de vițel și ciuperci, apoi acoperiți cu un strat de 1/4 din Parmigiano-Reggiano. Începeți din nou cu un alt strat de pătrate de mămăligă, acoperit cu 1/2 din amestecul de ficat de pui, acoperit cu 1/4 din Parmigiano-Reggiano. Repetați din primul strat de mămăligă, terminând cu Parmigiano-Reggiano deasupra ragu-ului de ficat de pui. Radeți mai mult Parmigiano-Reggiano deasupra, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Puneți caserola pregătită în cuptor și coaceți până când vasul este încălzit și Parmigiano deasupra este maro și Bulbuc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Serviți imediat.
9
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți apa și sarea până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Stropiți în mămăligă într-un jet subțire, amestecând constant, până când se încorporează toată mămăliga și amestecul începe să se îngroașe. Treceți la o lingură de lemn, scoateți focul și continuați să amestecați până se îngroașă ca pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista