Mămăligă Murdară: Mămăligă Pasticciata

Mămăligă Murdară: Mămăligă Pasticciata
Polenta murdar: Polenta Pasticciatan este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 316 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 1,78 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți unt, ciuperci porcini, parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mămăligă Pasticciata , O Mămăligă "Încurcată" , Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușoară, și Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de mămăligă cu Chico fiert.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 12 până la 14 inci la foc mediu, încălziți uleiul de măsline până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați bucățile de vițel și măruntaiele și gătiți până se rumenesc uniform pe toate părțile, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și pătrunjelul și gătiți până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați roșiile și vinul și rupeți roșiile cu spatele unei linguri. Reglați condimentul. Coborâți focul pentru a lăsa amestecul să fiarbă ușor până când vinul se evaporă, aproximativ 10 minute. Între timp, tocați aproximativ ciupercile reconstituite. Odată ce ragu-ul a fiert timp de 10 minute, adăugați ciupercile tocate și lăsați amestecul să continue să fiarbă încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Feliați pătratele răcite de mămăligă de 1/2 inch. Ungeți ușor o tavă de copt din sticlă sau ceramică de 9 inci pe 9 inci pe 3 inci. Folosiți 1/3 din mămăligă pentru a acoperi fundul tigaiei cu un strat de pătrate așezate unul lângă altul. Acoperiți cu 1/2 din ragu de vițel și ciuperci, apoi acoperiți cu un strat de 1/4 din Parmigiano-Reggiano. Începeți din nou cu un alt strat de pătrate de mămăligă, acoperit cu 1/2 din amestecul de ficat de pui, acoperit cu 1/4 din Parmigiano-Reggiano. Repetați din primul strat de mămăligă, terminând cu Parmigiano-Reggiano deasupra ragu-ului de ficat de pui. Radeți mai mult Parmigiano-Reggiano deasupra, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Puneți caserola pregătită în cuptor și coaceți până când vasul este încălzit și Parmigiano deasupra este maro și Bulbuc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Serviți imediat.
9
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți apa și sarea până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Stropiți în mămăligă într-un jet subțire, amestecând constant, până când se încorporează toată mămăliga și amestecul începe să se îngroașe. Treceți la o lingură de lemn, scoateți focul și continuați să amestecați până se îngroașă ca pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista