Mămăligă moale cu lămâie, cimbru și morcovi

Polenta moale cu lămâie, cimbru și morcovi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 175 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mămăligă, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Morcovi cu lămâie și cimbru, Mămăligă parmezană cu ciuperci sălbatice de cimbru de lămâie, și Clătite cu mămăligă parfumată cu lămâie cu sirop de cimbru de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sfert de lămâie și scoateți semințele. Se toacă fin frunzele de cimbru și se pune cu lămâie într-o cratiță medie.
Adăugați morcovi și apă, aduceți la fierbere și gătiți până se reduce la 3-1/2 căni.
Se toarnă polenta într-un flux subțire, amestecând constant, apoi se gătește, trecând la o lingură de lemn pe măsură ce polenta se îngroașă, aproximativ 5 minute. Verificați condimentarea și serviți imediat ca acompaniament la cozile de miel cu anghinare și măsline.