Mămăligă la grătar cu spanac și brânză Robiola

Mămăligă la grătar cu spanac și brânză Robiola
Mămăligă la grătar cu spanac și brânză Robiola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 238 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați spanacul, piperul, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Robiola, usturoi prăjit și brânză la grătar, Polenta Cu Capocollo, Robiola Și Rampe, și Cotlete de porc cu spanac și brânză cu mămăligă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor un vas de copt din sticlă rotundă de 9 inci. Într-o cratiță medie, aduceți 3 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați 1 1/2 lingurițe de sare și amestecați încet în mămăligă. Gatiti la foc mic, amestecand constant, pana cand polenta este groasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Turnați polenta fierbinte în vasul de copt și acoperiți suprafața direct cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Lăsați să stea până la fermitate, aproximativ 25 de minute.
5
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți cele 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 30 de secunde. Creșteți căldura la moderat ridicată și adăugați spanacul, amestecând pentru a-l ofili. Condimentează cu sare și piper. Păstrați spanacul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Aprindeți un grătar și ungeți grătarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Tăiați polenta în 8 pene și grătați la foc moderat, până când sunt crocante și ușor carbonizate, 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Așezați 2 pene pe fiecare farfurie; acoperiți fiecare cu 2 felii de robiola. Puneți spanacul cald deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista