Mămăligă la cuptor cu spanac și brânză de capră
Mămăliga coaptă cu spanac și brânză de capră necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 592 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,76 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. 159 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă de la BBC Good Food necesită căței de usturoi, roșii g cans, spanac și ulei de măsline. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Salată De Spanac Cu Brânză De Capră, Migdale Și Crutoane De Mămăligă, Spanac la cuptor, roșii și brânză de capră, și Spanac de ciuperci și brânză de capră ouă coapte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz 7 și fierbeți fierbătorul. Într-un castron, amestecați usturoiul și roșiile cu condimente, apoi turnați într-un vas mare de copt.
Așezați spanacul într-o strecurătoare mare și turnați apă clocotită până se ofilesc. Clătiți în apă rece și stoarceți tot excesul de apă pe care îl puteți cu mâinile. Tăiați aproximativ, condimentați și împrăștiați deasupra roșiilor.
Feliați mămăliga, apoi suprapuneți deasupra spanacului.
Stropiți cu uleiul și coaceți la cuptor pentru 10-15 minute. Se împrăștie peste brânză și se întoarce la cuptor încă 5 minute, sau până când brânza este aurie și clocotește.