Mămăligă La Cuptor cu ciuperci și Gorgonzola

Mămăligă La Cuptor cu ciuperci și Gorgonzola
Polenta la cuptor cu ciuperci și Gorgonzola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 305 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți piper, ulei de măsline, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Pui fiert cu ciuperci și mămăligă La Cuptor, Mămăligă cu praz și Gorgonzola, și Mămăligă de ardei roșu cu Gorgonzola.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F. aduceți 4 1/2 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Șoptind constant, adăugați încet mămăliga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Adăugați 1 1/2 lingurițe de sare și unt. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând frecvent, timp de 10 până la 15 minute. Se amestecă crema de brânză și 1/2 cană de Gorgonzola. Între timp, într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
GorgonzolaGorgonzola
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați jumătate de ciuperci și gătiți timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Adăugați jumătate de șalotă și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
6
Transferați pe o farfurie. Repetați cu uleiul rămas, ciupercile și șalota. Condimentați ciupercile cu piper, cimbru și sarea rămasă. Ungeți un vas de copt de 8 sau 9 inci sau opt ramekine de 6 uncii. Se amestecă 2/3 din ciuperci în Mămăligă și se transferă în vasul pregătit sau ramekins. Se acoperă cu ciupercile rămase și Gorgonzola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți, neacoperit, până când Gorgonzola s-a topit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista