Polenta la cuptor cu ciuperci și Gorgonzola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 305 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți piper, ulei de măsline, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Pui fiert cu ciuperci și mămăligă La Cuptor, Mămăligă cu praz și Gorgonzola, și Mămăligă de ardei roșu cu Gorgonzola.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F. aduceți 4 1/2 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Șoptind constant, adăugați încet mămăliga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați 1 1/2 lingurițe de sare și unt. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând frecvent, timp de 10 până la 15 minute. Se amestecă crema de brânză și 1/2 cană de Gorgonzola. Între timp, într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Gorgonzola
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați jumătate de ciuperci și gătiți timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Adăugați jumătate de șalotă și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
6
Transferați pe o farfurie. Repetați cu uleiul rămas, ciupercile și șalota. Condimentați ciupercile cu piper, cimbru și sarea rămasă. Ungeți un vas de copt de 8 sau 9 inci sau opt ramekine de 6 uncii. Se amestecă 2/3 din ciuperci în Mămăligă și se transferă în vasul pregătit sau ramekins. Se acoperă cu ciupercile rămase și Gorgonzola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți, neacoperit, până când Gorgonzola s-a topit, aproximativ 15 minute.