Mămăligă la cuptor cu brânză și Okra
Polenta la cuptor cu brânză și Okra ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 338 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, crupe de gătit rapid, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Mămăligă La Cuptor Cu Brânză Ricotta, Mămăligă la cuptor cu brânză elvețiană și brânză, și Mămăligă la cuptor cu spanac și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță mare la foc mediu; adăugați okra și gătiți 10 minute.
Îndepărtați okra cu o lingură cu fante, rezervând lichid în tigaie; se răcește ușor okra și se toacă grosier.
Adăugați 2 căni de apă rămase în lichidul rezervat; aduceți la fierbere. Se amestecă treptat în grâu și sare; reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 până la 7 minute. Treceți treptat aproximativ o pătrime din grăsimile fierbinți în ouă; adăugați la amestecul fierbinte rămas, amestecând constant.
Bateți în unt. Se amestecă okra și brânza. Puneți lingura într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Coaceți la 350 timp de 55 până la 60 de minute sau până când este setat.
* 2 (4 uncii) bușteni brânză proaspătă de capră, sfărâmată, poate fi înlocuită cu brânză Cheddar.