Mămăligă De Salvie

Mămăligă De Salvie
Mămăliga de salvie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 226 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână unt, salvie, mămăligă grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Rețete similare includ Mămăligă De Salvie, Mămăligă De Salvie, și Mămăligă cu Pancettan și salvie.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare la foc mare, apoi adăugați 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Șoptind constant, adăugați mămăligă într-un flux lent și constant și reveniți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic. Acoperiți parțial; gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul este cremos și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 40 de minute, adăugând salvie în ultimele 5 minute. Dacă mămăliga este prea groasă pentru a se amesteca, adăugați mai multă apă (până la 1/2 cană), puțin câte puțin și continuați să gătiți, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
ApăApă
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc. Se amestecă untul și se condimentează cu piper și mai multă sare, după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
SareSare
4
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista