Mămăligă De Salvie
Mămăliga de salvie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 226 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână unt, salvie, mămăligă grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Rețete similare includ Mămăligă De Salvie, Mămăligă De Salvie, și Mămăligă cu Pancettan și salvie.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare la foc mare, apoi adăugați 2 lingurițe de sare.
Șoptind constant, adăugați mămăligă într-un flux lent și constant și reveniți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic. Acoperiți parțial; gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul este cremos și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 40 de minute, adăugând salvie în ultimele 5 minute. Dacă mămăliga este prea groasă pentru a se amesteca, adăugați mai multă apă (până la 1/2 cană), puțin câte puțin și continuați să gătiți, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc. Se amestecă untul și se condimentează cu piper și mai multă sare, după dorință.