Mămăligă de ardei roșu cu Gorgonzola
Polenta de ardei roșu cu Gorgonzolan este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 136 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați Brânză gorgonzola, făină de porumb din cereale integrale, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mămăligă cu praz și Gorgonzola, Mămăligă cu Gorgonzolan și migdale, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti usturoiul si ardeiul gras in ulei aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana cand ardeiul gras este crocant.
Se amestecă bulionul de legume și laptele; se încălzește la fierbere. Se amestecă treptat făina de porumb și sarea; reduceți căldura la minim. Fierbeti neacoperit aproximativ 30 de minute, amestecand frecvent, pana se ingroasa usor.
Pulverizați placa de plăcintă de 10 inci cu spray de gătit.
Se toarnă polenta în farfurie.
Lăsați să stea aproximativ 10 minute sau până când brânza este topită și mămăliga este suficient de fermă pentru a fi tăiată.