Mămăligă cu sos de ciuperci-roșii
Polenta cu sos de ciuperci-roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 593 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ciuperci pre-buton, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Mămăligă teff sănătoasă fără Gluten cu Topping de ciuperci de roșii, Mămăligă la grătar cu sos de ciuperci, și Mămăligă cu sos cremos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați felii de mămăligă pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Periați ușor cu ulei.
Coaceți 5 minute sau până când mămăliga se rumeneste ușor. Întoarceți mămăliga și periați cu ulei.
Coaceți 5 minute mai mult. Ciuperci Saut în 2 linguri de ulei până la moale.
Adăugați usturoiul, pătrunjelul și roșiile și fierbeți 5 minute, până se îngroașă. Condimentează cu sare și piper negru. Lingură peste mămăligă.