Mămăligă cu ierburi fripte cu ciuperci sălbatice
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Mămăligă cu ierburi fripte cu ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 31 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați marcela, bulion de legume, comercianți de alimente condimentate mămăligă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci sălbatice cu brânză cu ierburi, Triunghiuri Polenta cu brânză de capră și ciuperci sălbatice, și Parmezan mămăligă cu cimbru de lămâie ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Se adauga ciupercile si usturoiul si saut-ul pana cand ciupercile se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați bulion, Marcela și ceapa verde și fierbeți aproximativ 5 minute până când lichidul se reduce la jumătate și eliminați bucățile rumenite. Condimentează după gust cu sare și piper.Între timp, aranjați mămăliga pe o foaie mică de copt.
Periați mămăliga pe ambele părți cu uleiul de lingură rămas. Se fierbe mămăliga până devine aurie și crocantă, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați polenta în farfurii. Lingurați ciupercile și sosul și serviți.