Mămăligă cu ierburi fripte cu ciuperci sălbatice

Mămăligă cu ierburi fripte cu ciuperci sălbatice
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Mămăligă cu ierburi fripte cu ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 31 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați marcela, bulion de legume, comercianți de alimente condimentate mămăligă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci sălbatice cu brânză cu ierburi, Triunghiuri Polenta cu brânză de capră și ciuperci sălbatice, și Parmezan mămăligă cu cimbru de lămâie ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se adauga ciupercile si usturoiul si saut-ul pana cand ciupercile se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați bulion, Marcela și ceapa verde și fierbeți aproximativ 5 minute până când lichidul se reduce la jumătate și eliminați bucățile rumenite. Condimentează după gust cu sare și piper.Între timp, aranjați mămăliga pe o foaie mică de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Periați mămăliga pe ambele părți cu uleiul de lingură rămas. Se fierbe mămăliga până devine aurie și crocantă, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
6
Transferați polenta în farfurii. Lingurați ciupercile și sosul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista