Polenta cu ierburi cu fasole și Bok Choy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 380 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, frunze de dafin, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Mămăligă Cu Ierburi "Cartofi Prăjiți".
Instrucțiuni
1
Adăugați usturoiul, ardeiul gras și ciupercile și adăugați un strop de sare. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand, pana cand ciupercile se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Semințe De Dovleac Neprăjite
2
Adăugați bulionul, bok choi, fasolea și busuiocul, amestecați bine și acoperiți. Gatiti aproximativ 5 minute, pana cand bok choy este ofilit, dar inca verde aprins. Condimentează după gust cu sare și piper și amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bok Choy
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Serviți deasupra cubulețe de mămăligă, presărate cu parmezan vegan, dacă doriți.