Mămăligă cu fasole înăbușită cu roșii

Mămăliga cu fasole înăbușită cu roșii este o fără gluten și vegan felul principal. O porție conține 399 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți mămăligă grosieră, fasole cannellini, conserve de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole Borlotti în sos de roșii cu mămăligă cremoasă, Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de mămăligă cu Chico fiert, și Carne de vită fiartă cu fasole albă de roșii-usturoi.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați pătrunjel și usturoi la tigaie; saut 1 minut.
Adăugați salvie și roșii; gatiti 12 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Adăugați piper negru, 1/8 linguriță sare și fasole la tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 10 minute, amestecând ocazional.
Aduceți 4 căni de apă și 1/2 linguriță de sare la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați mămăligă într-un jet subțire, amestecând continuu. Gatiti 2 minute, amestecand continuu. Acoperiți și gătiți 10 minute. Descoperiți și gătiți 2 minute, amestecând constant. Acoperiți și gătiți 5 minute. Descoperiți și gătiți 2 minute, amestecând constant. Acoperiți și gătiți 5 minute; descoperiți și gătiți 2 minute, amestecând constant.
Serviți mămăligă cu amestec de fasole.