Mămăligă cu cârnați și sos de ciuperci

Mămăligă cu cârnați și sos de ciuperci
Polenta cu cârnați și sos de ciuperci este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 768 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.68 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți parmezan, apă, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 43 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 86%. Încercați Ragu de ciuperci și cârnați cu mămăligă, Ragu de ciuperci și cârnați cu mămăligă, și Mamaliga cu crusta de parmezan cu carnati-ciuperci Rago Inktt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți carcasele din cârnați. Gătiti cârnații într-un cuptor olandez la foc mediu mare până se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ardeiul gras și ceapa; gătiți 3 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați ciuperci și usturoi; gatiti 5 minute sau pana cand legumele sunt fragede, amestecand ocazional. Se amestecă în apă, roșii uscate și roșii zdrobite; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Adăugați condimente italiene și piper negru; se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
5
Între timp, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți feliile de mămăligă cu spray de gătit; adăugați în tigaie. Gatiti 4-5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați 2 felii de mămăligă pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare cu 3/4 cană de sos și 3/4 linguriță de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În43 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista