Mămăligă cu cârnați și sos de ciuperci

Mămăligă cu cârnați și sos de ciuperci
Polenta cu cârnați și sos de ciuperci este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 768 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.68 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți parmezan, apă, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 43 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 86%. Încercați Ragu de ciuperci și cârnați cu mămăligă, Ragu de ciuperci și cârnați cu mămăligă, și Mamaliga cu crusta de parmezan cu carnati-ciuperci Rago Inktt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți carcasele din cârnați. Gătiti cârnații într-un cuptor olandez la foc mediu mare până se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ardeiul gras și ceapa; gătiți 3 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați ciuperci și usturoi; gatiti 5 minute sau pana cand legumele sunt fragede, amestecand ocazional. Se amestecă în apă, roșii uscate și roșii zdrobite; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați condimente italiene și piper negru; se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
5
Între timp, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți feliile de mămăligă cu spray de gătit; adăugați în tigaie. Gatiti 4-5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați 2 felii de mămăligă pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare cu 3/4 cană de sos și 3/4 linguriță de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În43 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista