Mămăligă cu cârnați și sos de ciuperci
Polenta cu cârnați și sos de ciuperci este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 768 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.68 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți parmezan, apă, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 43 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 86%. Încercați Ragu de ciuperci și cârnați cu mămăligă, Ragu de ciuperci și cârnați cu mămăligă, și Mamaliga cu crusta de parmezan cu carnati-ciuperci Rago Inktt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți carcasele din cârnați. Gătiti cârnații într-un cuptor olandez la foc mediu mare până se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Adăugați ardeiul gras și ceapa; gătiți 3 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați ciuperci și usturoi; gatiti 5 minute sau pana cand legumele sunt fragede, amestecand ocazional. Se amestecă în apă, roșii uscate și roșii zdrobite; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Adăugați condimente italiene și piper negru; se fierbe 5 minute.
Între timp, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți feliile de mămăligă cu spray de gătit; adăugați în tigaie. Gatiti 4-5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Așezați 2 felii de mămăligă pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare cu 3/4 cană de sos și 3/4 linguriță de brânză.